HOMESPELLSARTICLESVIDEOSFORTUNESGROUPSFORUMSMEMBERSFAQSSIGN IN / JOIN

Forum Bug?

LIVE PSYCHIC
Get Adobe Flash player
SHOPPING CART
[ SHOP ]
SpellsOfMagic now has an online store, offering over 9000 wiccan, pagan and occult items. Check it out.
SPONSORED LINKS
CURRENT MOON PHASE
TONIGHT'S MOON
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous
57% Full
MEMBERS ONLINE
emptyoneMindBlowerigweFoggy.RasudaXVIAegisessLunarOceankbomstadHellBatxdarkxwolfxwhatever254wintertearsvannassaDuessacreeper2Canine19
Forums -> Comments -> Forum Bug?

Forum Bug?
By:
Post # 1
I have noticed for some time that there seems to be a bug on the forums. It isn't that I cannot see any of the words, it is just my replies or posts onto the forums seems to go blank and nothing gets posted. I am not sure if anyone else has noticed this or if it is just me.
Login or Signup to reply to this post.

Re: Forum Bug?
By:
Post # 2
I have at times. I just switched to a fire fox browser thinking it would help, but it has not been really effective. I have trouble on chat at times as well. I think it is just one program that is not playing well with another one. I have the Mcfee virus protection and I think it may be set really high and that is what the issue is, but I do not want to set it lower just in case. To me, there must be a reason it is blocking things at times. You may benefit from checking your security program and maybe lowering it, but I would not do it.
Sorry I could not be more help.
Login or Signup to reply to this post.

ADVERTISEMENT
Forums

Public
Coven
© 2016 SpellsOfMagic.com
All Rights Reserved
This has been an SoM Entertainment Production
For entertainment purposes only